DAS Tourspel

Wie kan deelnemen?

Deelname aan het DAS Tourspel is alleen mogelijk voor klanten van DAS Publishers, klanten van Jarno Bakker Bikes, lezers van Weekblad voor Deurne, lezers van Peelbelang, lezers van 't Contact Someren en lezer van Weekblad Middenstandsbelangen.

Hoe kun je deelnemen?

Je kunt individueel en in teamverband deelnemen. Om mee te kunnen spelen maak je een gebruikersaccount aan. Je ontvangt ter bevestiging een email. Je kunt inloggen en meespelen zodra je op de activeringslink in de email hebt geklikt. De inschrijving sluit op zaterdag 6 juli 2019 om 12:25 uur. Door je aan te melden ga je akkoord met de regels van het spel en de algemene voorwaarden.

Wat moet je voorspellen?

Je stelt een eigen wielerploeg samen door 15 renners en een ploeg te selecteren. Elke renner heeft op basis van de WM ranking een waarde gekregen. De vijftien te selecteren renners mogen samen niet meer dan 50 punten bedragen. Met de extra vragen kun je extra punten verdienen door de winnaar van het algemeen klassement (gele trui), het puntenklassement (groene trui), het bergklassement (bolletjestrui), het jongerenklassement (witte trui), het ploegenklassement en de eindtijd van de winnaar van het algemeen klassement (gele trui) te voorspellen.

Deelnemen met een team

In teamverband speel je tegen andere teams die zijn samengesteld uit klanten van DAS Publishers, klanten van Jarno Bakker Bikes, lezers van Weekblad voor Deurne, lezers van Peelbelang, lezers van 't Contact Someren en lezer van Weekblad Middenstandsbelangen. Zodra je bent ingelogd kun je een team aanmaken en minimaal twee en maximaal vijf personen uitnodigen om aan jouw team deel te nemen.

Een eigen competitie aanmaken

Wil je met andere deelnemers aan het DAS Tourspel ook onderling de strijd aangaan maak dan een eigen competitie aan. Als je een eigen competitie aanmaakt kun je er voor kiezen dat elke klant of lezer zich bij jouw competitie kan aansluiten of alleen personen die je persoonlijk een uitnodiging stuurt.

Uitslag en klassementen

Vanaf zaterdag 6 juli 2019 om 12:25 uur kunnen alle deelnemers, zodra ze zijn ingelogd, zien hoe de wielerploegen van andere deelnemers zijn samengesteld. Nadat de uitslag van de eerste etappe is verwerkt kunnen de behaalde punten en de klasseringen in de diverse klassementen worden bekeken. Gebruik de zoekfunctie om de resultaten van andere deelnemers of andere teams op te vragen.

Prijzen

Voor een overzicht van de klassementen en de te winnen prijzen ga naar de prijzenpagina.