DAS Tourspel

Gebruikersaccount aanmaken

Om mee te kunnen spelen maak je een gebruikersaccount aan. Je ontvangt ter bevestiging een email. Je kunt inloggen en meespelen zodra je op de activeringslink in de email hebt geklikt. De inschrijving sluit op zaterdag 6 juli 2019 om 12:25 uur. Door je aan te melden ga je akkoord met de regels van het spel en de algemene voorwaarden.

Samenstellen wielerploeg

Je stelt een eigen wielerploeg samen door vijftien renners en een ploeg te selecteren. Elke renner heeft op basis van de WM ranking een waarde gekregen. De vijftien te selecteren renners mogen samen niet meer dan 45 punten bedragen. Voor een overzicht hoe de geselecteerde vijftien renners en de door jou geselecteerde ploeg punten kunnen verdienen ga je naar hoe verdien ik punten. Als een door jou geselecteerde renner toch niet gaat deelnemen aan de Tour de France 2019 dan neemt zijn vervanger automatisch plaats in jouw wielerploeg. Je bent zelf verantwoordelijk om indien gewenst tijdig een vervangende renner te selecteren. Als een renner tijdens de Tour de France uitvalt kan er, net als bij de echte Tour de France, geen vervanger worden ingezet.

Voorspellen extra vragen

Met de extra vragen kun je extra punten verdienen door de winnaar van het algemeen klassement (gele trui), het puntenklassement (groene trui), het bergklassement (bolletjestrui), het jongerenklassement (witte trui), het ploegenklassement en de eindtijd van de winnaar van het algemeen klassement (gele trui) te voorspellen.

Wijzigen van voorspellingen

Het is mogelijk jouw voorspellingen te wijzigen tot de deadline op zaterdag 6 juli 2019 om 12:25 uur.